Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мельнічук О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Мельнічук О. Є. 
Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів [Електронний ресурс] / О. Є. Мельнічук, Л. А. Бейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 84-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 225.375 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мельнічук О. Є. 
Кавбуз – перспективна сировина для консервування [Електронний ресурс] / О. Є. Мельнічук, А. Т. Безусов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 238-246. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.157 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кухтин М. Д. 
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "десерт із кавбуза" [Електронний ресурс] / М. Д. Кухтин, О. Є. Мельнічук, Р. Сельський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 407.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Мельнічук О. Є. 
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з йошти [Електронний ресурс] / О. Є. Мельнічук, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 501.844 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Юкало В. Г. 
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі) [Електронний ресурс] / В. Г. Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 144-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 317.489 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Юкало В. Г. 
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні [Електронний ресурс] / В. Г. Юкало, О. Є. Мельнічук, В. Р. Сельський // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2014_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 646.722 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Бенюк В. О. 
Раціональна тактика оперативного лікування жінок постменопаузального віку з гіперпластичними процесами ендометрія [Електронний ресурс] / В. О. Бенюк, В. М. Гончаренко, О. П. Мельнічук, Н. М. Гичка // Збірник наукових праць Асоціації акушерів-гінекологів України. - 2016. - Вип. 2. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpaagu_2016_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.019 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мельнічук О. 
Антипольська діяльність чорносотенців на Волині на початку ХХ ст. [Електронний ресурс] / О. Мельнічук, Я. Цецик, А. Кізлова // Емінак. - 2022. - № 1. - С. 74-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eminak_2022_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.514 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського